Su'esu'eina le Triad Fa'afiafiaga o Hangzhou, Suzhou, ma Wuzhen: Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday Holiday

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday1

I le lotolotoi o Saina o loo taoto ai se vaega o mea ofoofogia faaleaganuu—Hangzhou, Suzhou, ma Wuzhen.Mo kamupani o lo'o sailia se fa'ata'ita'iga e le mafaatusalia, o nei 'a'ai e ofoina atu se fa'afefiloi lelei o tala fa'asolopito, matagofie matagofie, ma fa'aonaponei, ma avea ai i latou ma nofoaga lelei mo se tafaoga fa'apisinisi.

### Hangzhou: Le mea e fetaui ai le tu ma aga fou

O lo'o tu i tafatafa o le Vaituloto i Sisifo, o Hangzhou e fa'atosina ai tagata asiasi i lona matagofie ma le poto fa'atekinolosi.Ta'uta'ua i ona laufanua matagofie ma le to'afilemu o le siosiomaga, o lo'o fa'amaualuga e le 'a'ai se tu'ufa'atasiga lelei o tu ma aga fa'aonaponei ma aga'i i luma fa'aonaponei.

*West Lake*: O le UNESCO Heritage Site, West Lake o se fatuga fatuga, teuteu i auvai, pagoda, ma malumalu anamua.O se ti'eti'e va'a fa'amalie i ona ogasami to'afilemu e fa'ailoa mai ai le uiga o le lalelei o Saina.

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday2

Hangzhou, Vaituloto i Sisifo

* Aganu'u Tea *: I le avea ai ma nofoaga na fanau ai le lauti Longjing, ua ofoina atu e Hangzhou se vaaiga i le tomai o le galueaina o lauti.O asiasiga i fa'ato'aga lauti ma fa'atofoga e maua ai se malaga fa'alogona i measina o lauti a Saina.

*Innovation Hub*: I tua atu o ana 'oa fa'aleaganu'u, Hangzhou ose nofoaga fa'aolaola o fa'afouga, fale o tagata sauai tekinolosi pei o Alibaba.O le su'esu'eina o fausaga i le lumana'i ma le alualu i luma faatekinolosi ua fa'aalia ai le agaga o le mafaufau i luma o le taulaga.

### Suzhou: Venise o Sasa'e

Faatasi ai ma ana fesoʻotaʻiga lavelave o alavai ma togalaau masani, o Suzhou e faʻaalia ai le lalelei ma le atamai.E masani ona taʻua o le "Venice of the East," o lenei aai o loʻo faʻaalia ai se lalelei tuai-lalolagi e mataʻutia ma musuia.

*Fa'ato'aga Fa'anatura*: O fa'ato'aga masani a Suzhou o lo'o lisiina i le UNESCO, e pei o le Humble Administrator's Garden ma Lingering Garden, o fa'ato'aga sili ia o le fa'afanua, fa'aalia ai le paleni ma'ale'ale i le va o le natura ma le fatufatuga o tagata.

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday3

Suzhou, Fale

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday4

Taiyin maa

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday5

Poloaiga a le Malo

*Silk Capital*: Ta'uta'ua mo lona gaosiga o silika, ua ofoina mai e Suzhou se vaaiga i le faiga lavelave o le faiga o silika.Mai le popo i le ie, o le molimauina o lenei galuega taulima, o se faamaoniga lea o le tamaoaiga o measina a le aai.

* Canal Cruises*: O le su'esu'eina o alavai o Suzhou e ala i ti'eti'ega va'a fa'aleaganu'u e mafai ai ona maua se poto fa'atofuina, fa'ailoaina o 'oa fa'asolopito ma faufale a le taulaga i luga o alavai.

### Wuzhen: O se Taulaga Vai Ola

O le laa i totonu o Wuzhen e pei o le ulu atu i se pusa taimi—o se taulaga vai anamua ua aisa i le taimi.O lenei nofoaga matagofie, e vaeluaina i alavai ma fesoʻotaʻi i alalaupapa maa, e maua ai se vaaiga i le olaga masani a Saina.

*Old-World Architecture*: O le fausaga tuai o Wuzhen o loʻo faʻasaoina lelei ma auala maʻa maʻa e momoli ai tagata asiasi i se vaitaimi ua mavae.O fale laupapa, auala vaapiapi, ma faleaoga masani e fafaguina ai se lagona o le nostalgia.

*Aganu'u ma Fa'ata'ita'iga*: Fa'afeiloa'i ma fa'aaliga fa'aleaganu'u 'ese'ese, e fa'amanatu e Wuzhen ana measina fa'ata'ita'i e ala i fa'afiafiaga fa'afiafia, tu ma aga a tagata, ma tufuga fa'apitonu'u.

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday6

Measina fa'ale-aganu'u le va'aia: lomitusi ma vali

*Alavai ma Alalaupapa*: O le su'esu'eina o Wuzhen i luga o le va'a i ona alavai lavelave ma le sopoia o ona alalaupapa ma'a mata'utia e maua ai se vaaiga uiga ese o lenei taulaga matagofie.

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday7

Wuzhen

### Fa'ai'uga

O se aso malolo femalagaa'i fa'atasi i Hangzhou, Suzhou, ma Wuzhen ua folafola mai ai se malaga e le mafaagaloina i totonu o le 'oloa fa'aleaganu'u a Saina.Mai laufanua toafilemu o le Vaituloto i Sisifo e oo atu i le fiafia e le tumau o togalaau a Suzhou ma le matagofie o le taulaga vai o Wuzhen, o lenei vaega tolu o taunuuga e ofoina atu se faʻafefiloi lelei o tu ma aga faʻaonaponei-o se faʻataʻitaʻiga lelei mo le fusia o au, faatofu faaleaganuu, ma musumusuga.

Amata i lenei faigamalaga, lea e fetaui ai talatuu anamua ma mea fou faʻaonapo nei, ma fatuina manatuaga tumau e toe faʻalogoina pe a maeʻa le malaga.

Hunan Chendong Technology Company Travel Holiday8

Taimi meli: Tes-11-2023